Hankook adományozási sajtóanyagok

Biztosan célba ér a segítség: Ismét indul a Hankook Abroncsadományozási Programja a segítő szervezetek számára

2021. augusztus 22.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

Idén is meghirdeti a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programját. Ennek keretében a vállalat abroncsokkal támogatja azokat a kiválasztott közhasznú szervezeteket, akiknek a munkája elképzelhetetlen gépjárműhasználat nélkül. A vállalat ezzel szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a szervezetek által kínált segítség a lehető legnagyobb biztonságban jusson el oda, ahol szükség van rá. Az országos vagy regionális alapítványok és egyesületek pályázatait a www.hankookadomany.hu oldalon várják 2022.09.05-ig meghosszabbítva 2020.09.20-ig.

Rácalmás, 2021. augusztus 22. – A Hankook Tire Magyarország Kft. immár tizenegyedik éve járul hozzá Abroncsadományozási Programjával a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatáskörű szervezetek zökkenőmentes működéséhez azzal, hogy ingyenesen biztosítja számukra a gépjárműveiknek megfelelő új gumiabroncsokat. A pályázók kiválasztásakor külön figyelmet fordítanak a kisebb szervezetekre, amelyek számára ez a beruházás különösen megterhelő, vagy akár lehetetlen lenne. A vállalat ezzel szeretne évről évre hozzájárulni ahhoz, hogy a segítség az ország minden pontján biztosan eljusson oda, ahol szükség van rá, azok pedig, akik mások segítésére tették fel az életüket, a lehető leghatékonyabban és legnagyobb biztonságban végezhessék a munkájukat. Ezek a szervezetek nem ritkán évente több tízezer kilométert tesznek meg négy keréken, az elhasználódott vagy nem megfelelő gumiabroncsok lecserélése pedig elengedhetetlen feltétele a biztonságos közlekedésnek.

A Hankook Értékteremtő Program szerves részeként 2012-ben életre hívott kezdeményezés célja, hogy a különböző szektorokban fáradhatatlanul tevékenykedő civil egyesületek és a mindennapok hősei, a tűzoltók, a mentők és polgárőrök biztonságosabban láthassák el feladatukat, akár betegek, idősek, rászorulók vagy nagycsaládosok megsegítéséért dolgoznak, akár a környezet védelmének szolgálatában állnak. A programnak köszönhetően az elmúlt tizenegy év alatt több mint 22 000 db prémium minőségű Hankook abroncsot adományoztak a jó ügyeknek, összesen több mint 1100 szervezet (többek között az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Vöröskereszt és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság) támogatásán keresztül.

A Hankook Értékteremtő Program szerves részeként 2012-ben életre hívott kezdeményezés célja, hogy a különböző szektorokban fáradhatatlanul tevékenykedő civil egyesületek és a mindennapok hősei, a tűzoltók, a mentők és polgárőrök biztonságosabban láthassák el feladatukat, akár betegek, idősek, rászorulók vagy nagycsaládosok megsegítéséért dolgoznak, akár a környezet védelmének szolgálatában állnak. A programnak köszönhetően az elmúlt tizenegy év alatt több mint 22 000 db prémium minőségű Hankook abroncsot adományoztak a jó ügyeknek, összesen több mint 1100 szervezet (többek között az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Vöröskereszt és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság) támogatásán keresztül.

Az adományozási program idén is megnyílik a szervezetek előtt, 2022.08.22-től – 2022.09.05-ig meghosszabbítva 2020.09.20-ig várják a pályázatokat a www.hankookadomany.hu oldalon, ahol a pályázók megadhatják a számukra ideális abroncsok méreteit. A pályázatok elbírálásáról a vállalat 2022.09.12-ig értesíti a pályázókat, a sikeres pályázók pedig legkésőbb 2022. november 25-ig megkapják a kiválasztott abroncsokat.
Sajtóközlemény letöltése

Segítség a segítőknek: idén tizedszer lehet pályázni a Hankook Abroncsadományozási Programjára

2021. május 17.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

Idén jubilál a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programja, aminek keretében a vállalat abroncsokkal támogatja azokat a pályázó szervezeteket, akiknek működéséhez nélkülözhetetlen a gépjárműhasználat. A tavalyi évhez hasonlóan a vállalat idén is kiemelt hangsúlyt helyez a járvány elleni védekezésben valamilyen módon résztvevő szervezetek támogatására. Az országos vagy regionális alapítványok és egyesületek pályázatait a www.hankookadomany.hu oldalon várják 2021. június 25-ig.

Rácalmás, 2021. május 17. – A Hankook Tire Magyarország Kft. immár tíz éve járul hozzá Abroncsadományozási Programjával a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatáskörű szervezetek zökkenőmentes működéséhez, biztosítva számukra a veszélytelen közúti közlekedést. Ennek keretében a vállalat külön figyelmet fordít az olyan kisebb alapítványok és egyesületek megsegítésére, amelyek méretükből fakadóan más módon ritkán és csak nagy erőfeszítések árán juthatnának támogatáshoz.

A Hankook Értékteremtő Program szerves részeként 2012-ben életre hívott kezdeményezés azért jött létre, hogy a különböző szektorokban fáradhatatlanul tevékenykedő civil egyesületek és a mindennapok hősei, a tűzoltók, a mentők és polgárőr egyesületek biztonságosabban láthassák el feladatukat, akár betegek, idősek, rászorulók vagy nagycsaládosok megsegítésének, akár a környezet védelmének szentelték életüket. A programnak köszönhetően tíz év alatt több mint 20 000 db prémium minőségű Hankook abroncs állt a jó ügyek szolgálatába, összesen 1056 kisebb, és 3 nagyobb (Országos Mentőszolgálat, Magyar Vöröskereszt, BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság) szervezet égisze alatt.

A hazánkban egyedülálló program során a Hankook tavaly 1366 db abroncsot adományozott, amivel összesen 182 regionális és három országos szervezet mobilitásához járult hozzá. A pandémia hatására kialakult rendhagyó körülményekre való tekintettel a vállalat a kiemelt fontosságú feladatot ellátó intézmények soron kívüli támogatásával bővítette ki programját. Az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Vöröskereszt munkáját egyenként 200, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságét pedig 100 darab abronccsal tette gördülékenyebbé.

Az adományozási program idén is megnyílik a szervezetek előtt, 2021. május 17-től várják a pályázatokat egészen június 25-ig a www.hankookadomany.hu oldalon, ahol a pályázók kiválaszthatják a számukra ideális abroncsokat, és az eredményekről is értesülhetnek.
Sajtóközlemény letöltése

Ahol a biztonságos közlekedés létszükséglet
Még több segítő szervezetet támogatott abronccsal idén a Hankook

2020. december 12.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

Kilencedik alkalommal hirdette meg idén Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Az ország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezésének köszönhetően 2020-ban 1366 vadonatúj prémium abroncs került mintegy 182 civil szervezet járműveire. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a vállalat idén több alkalommal soron kívül is támogatott több, kiemelt fontosságú feladatot ellátó intézményt.

Rácalmás, 2020. december 12. – 2020-ban kilencedik alkalommal hirdette meg nagyszabású Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. A hazánkban egyedülálló kezdeményezés keretében az abroncsgyártó olyan közhasznú alapítványok, egyesületek és nonprofit szervezetek munkáját támogatta, amelyek működéséhez elengedhetetlen a mobilitás. A pályázatok elbírálását követően a Hankook több mint 1366 db abroncsot adományozott összesen 182 regionális és három országos szervezet számára. Emellett - a korábbi évek gyakorlatától némiképp eltérve - 2020-ban a Hankook Tire kiterjesztette a szokásos éves Abroncsadományozási Programját és több, kiemelt fontosságú feladatot ellátó intézményt soron kívül támogatott, ezzel járulva hozzá a vírus elleni küzdelemhez.

A 2012-ben életre hívott Abroncsadományozási Program keretében a Hankook Tire a regionális nonprofit szervezetek mellett országos hatáskörű intézmények számára azonos feltételek mellett kínál pályázati lehetőséget. A nyár elején meghirdetett pályázaton ezúttal is sikerrel vett részt több tucat nagycsaládosokat segítő, idős embereket és betegeket gondozó civil szervezet, valamint számos tűzoltó, mentő és polgárőr egyesület. Az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Vöröskereszt munkáját egyenként 200, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságát pedig 100 darab abronccsal támogatta a vállalat.

Az abroncsgyártó idén is három szervezetet sorsolt ki, melyeknek egy Hankook kamion szállította házhoz a felajánlott abroncsokat. A sorsolás nyertesei az Értetek Veletek Fogyatékosokért Közhasznú Alapítvány, a Poszeidon Speciális Mentőszolgálat és a Skool - Technológiai Oktatásért Alapítvány voltak. Járműveikre egy profi szerviz csapat segítségével még az első fagyok előtt helyben fel is szerelték az új gumikat.

A járványügyi helyzettel kapcsolatos, kiemelt fontosságú feladatokat ellátó intézményeknek a Hankook a rendes pályázati időszak indulása előtt egyedi elbírálás alapján juttatta el a rendkívüli támogatást. Elsőként a Közép-Dunántúli Regionális Mentőszervezet jelezte márciusban, hogy a zavartalan és biztonságos munkavégzéshez új nyári gumiabroncsokra van szükségük, az abroncsgyártó pedig haladéktalanul eleget tett a kérésnek. Májusban a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány, a Bethesda Kórház Alapítvány, a Büszke Aranykor Alapítvány, a Reménysugár Közhasznú Alapítvány számára juttatott el összesen 169 abroncsot.

„2020-ban különösen fontosnak éreztük, hogy akár soron kívül is támogassuk a civil szervezetek munkáját, hiszen a veszélyhelyzet idején minden eddiginél nagyobb szerepet kapott a mobilitás. Naponta látjuk, tapasztaljuk, hogy a segítő szervezetekre idén felfoghatatlanul sok embert próbáló feladat hárult. Bízunk benne, hogy az új abroncsokkal hozzájárulhattunk ahhoz, hogy biztonságosabban láthassák el a feladataikat, és ezután is keresni fogjuk a lehetőségeket a segítségnyújtásra” – mondta Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.
Sajtóközlemény letöltése

Indul a Hankook Abroncsadományozási Program:
ismét fókuszban a mindennapok hősei

2021. május 17.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

A Hankook Tire Magyarország Kft. idén már kilencedik alkalommal hirdeti meg az egész országra kiterjedő Abroncsadományozási Programját. A Hankook Tire kiemelten fontosnak tartja, hogy ez a kezdeményezés –2020 váratlan kihívásaihoz alkalmazkodva – újra elinduljon. A vállalat idén is segítséget kíván nyújtani olyan országos vagy regionális közhasznú szervezeteknek, amelyek működéséhez kiemelten fontos a biztonságos mobilitás. Pályázni ezúttal is a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2021. május 17. – július 20. között.

Rácalmás, 2021. május 17. – Az idei évben is elindul a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programja, ám 2020. különleges évet jelent a kezdeményezés eddigi történetében. A járványügyi helyzettel kapcsolatos feladatokat ellátó szervezetek még a rendes pályázati időszak indulása előtt egyedi elbírálás alapján adományokban részesültek. Az akció keretében összesen 373 gumiabroncsot osztott ki a vállalat. Mivel továbbra is nagyon sok szervezet szorul segítségre, a Hankook Tire eltökélt abban, hogy immár kilencedik alkalommal is olyan közhasznú egyesületeket és nonprofit szervezeteket lásson el gumiabronccsal, amelyek fontos, de sokszor szinte láthatatlan munkát végeznek a társadalom javára.

„Magyarország olyan szerencsés helyzetben van, hogy rengeteg olyan civil szervezet található az országban, amelyek rendkívüli küldetéstudat mellett fáradhatatlanul tevékenykednek egy jobb világért. Felelős vállalatként kötelességünknek érezzük, hogy részt vállaljunk ezeknek a szervezeteknek az életében. Örömünkre szolgál, hogy sürgősségi adományainkkal, valamint az országos abroncsadományozási pályázatunkkal hozzájárulhatunk a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtéséhez, közel egy évtizede.” – fogalmazott Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A tavalyi évben a pályázat lezárultával több mint 2300 db abroncs talált gazdára, összesen 237 regionális és három országos szervezet körében. Idén a különleges helyzetre való tekintettel az egészségügyi, oktatási, valamint a környezetvédelmi területen tevékenykedő szervezetek támogatásán lesz a fő hangsúly.

A Hankook Tire 2012-ben életre hívott Abroncsadományozási Programja Magyarország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezése, amely a Hankook Értékteremtő Program szerves részét képezi. Az elmúlt nyolc évben a cég több mint 18 000 abronccsal támogatta a civil szektor legkülönfélébb feladatokat ellátó szereplőit. A támogatott szervezetek között szép számmal szerepelnek nagycsaládosokat segítő, betegeket vagy rászorulókat gondozó, adományozással foglalkozó egyesületek, de köztük találjuk az Országos Mentőszolgálatot, a Magyar Vöröskeresztet és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságát is.
Sajtóközlemény letöltése

Segítség négy keréken – kétszáz új Hankook abroncs a Magyar Vöröskereszt biztonságos munkájához

2020. május 26.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

Számos karitatív szervezet a járvány kitörése óta változatlanul működik és országos szinten nélkülözhetetlen feladatokat lát el. A Hankook Tire folyamatosan keresi a lehetőséget és igyekszik hozzájárulni a járvány elleni küzdelemhez: évenkénti Abroncsadományozási Programja mellett ezért idén már 7 országos és helyi szervezetet támogatott február óta. Ez alkalommal a Magyar Vöröskereszt részesült adományban, így a nyári csere alkalmával már 200 darab új abroncs áll a rendelkezésükre.

Rácalmás, 2020. május 26. – A Hankook Tire folyamatosan keresi azokat a szervezeteket, melyeknek a jelenlegi helyzetre való tekintettel soron kívüli abroncsadományra lehet szüksége. A vállalat ezúttal egy hosszú évek óta partnerének tekintett alapítványnak nyújtott segítséget.

A hazai karitatív szervezetek közül a Magyar Vöröskereszt már január 30-a óta lát el fontos feladatokat a koronavírus járvány kapcsán. A betegség magyarországi megjelenése előtt a lakosság felkészítésében segített, a veszélyhelyzet kihirdetése óta pedig élelmiszer-, és tisztasági csomagokkal látja el a rászorulókat az egészségügyi szervezetek támogatásával párhuzamosan. Mindezek mellett továbbra is üzemeltetik a szociális intézményeket és szervezik a véradók toborzását. A Hankook Tire úgy járul hozzá a Magyar Vöröskereszt munkájához, hogy évenkénti Abroncsadományozási Programjának kihirdetése előtt 200 darab abroncsot biztosít a szervezet számára országos szinten.

„Legnagyobb hazai karitatív szervezetként a veszélyhelyzet kihirdetése óta az ország csaknem minden területén folytatunk tevékenységeket: folyamatosak az élelmiszercsomag és adomány osztások, valamint 13 megyében és a fővárosban segítjük az Országos Mentőszolgálat munkáját, közben pedig a véradások sem álltak le. Ezen feladatok túlnyomó része korábban soha nem tapasztalt logisztikai kihívások elé állított minket. Szerencsére több gépjárműforgalmazó ajánlott fel gépkocsikat és teherautókat. Az így megnövekedett járműparkunk üzemeltetéséhez most pedig a Hankook Tire abroncsadománya jelent igen nagy segítséget!' - hangsúlyozta Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója

A Hankook Tire a rendkívüli helyzetet figyelembe véve korábban már számos országos és regionális szervezetnek biztosított soron kívüli abroncsadományt. Összesen 173 gumiabroncsot kapott a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány, a Bethesda Kórház Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt, a Büszke Aranykor Alapítvány, a Reménysugár Közhasznú Alapítvány, valamint a Közép-Dunántúli Regionális Mentőszervezet.

A Hankook sokszínű társadalmi felelősségvállalási programjának 2012 óta szerves részét képezi az országos hatáskörű Abroncsadományozási Program. A hazánkban egyedülálló kezdeményezés keretében az abroncsgyártó olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek tevékenységükkel a társadalom számára fontos, sokszor életmentő feladatokat látnak el. Legutóbb 2019-ben, a pályázati időszak lezárultával a Hankook több, mint 2300 db abroncsot juttatott el összesen 237 regionális és három országos szervezet számára.
Sajtóközlemény letöltése

Abroncsokkal még több jó ügyért
Ismét soron kívül adományoz országos és regionális szervezeteknek a Hankook

2020. május 5.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

A koronavírus idején számos szervezet továbbra is aktívan működik, akár többet is tesz, mint az eddigi szokásos feladatkörük. Főként az egészségügyben dolgozók vannak a frontvonalban, ám emellett más területeken működő karitatív szervezetek is segítségre szorulnak. A Hankook Tire többek közt úgy járul hozzá a vírus elleni küzdelemhez, hogy a szokásos éves Abroncsadományozási Programján kívül több szervezetnek is külön adományoz abroncsokat.

Rácalmás, 2020. május 5. – A rendkívüli helyzet miatt számos szervezet komolyan leterhelt, az egészségügy mellett az adományozással vagy a rászorulók gondozásával foglalkozó alapítványok is sokszor erőn felül teljesítenek nap mint nap. Akár már egy megfelelően és biztonságosan működő gépjármű is nagy megnyugvást tud jelenteni például az időseket, a fogyatékkal élőket és a mozgáskorlátozottakat segítő szervezetek számára is. A folyamatos leterheltség mellett az amúgy is létszükségletet jelentő nyári abroncsok beszerzése pedig komoly problémát jelenthet.

Mindezeket figyelembe véve a Hankook Tire számos országos és regionális szervezetnek soron kívüli abroncsadományt biztosított. Ezúttal összesen 48 gumiabroncs talált gazdára 5 szervezet között:

Továbbá a közelmúltban a Hankook a Közép-Dunántúli Regionális Mentőszervezet számára soron kívül adományozott 121 darab nyári abroncsot, amikor a szervezetnek sürgősen segítségre volt szüksége.

Az abroncsgyártó a továbbiakban is felkeres olyan szervezeteket, melyeknek a jelenlegi helyzetre való tekintettel soron kívüli abroncsadományra lehet szüksége.

A Hankook sokszínű társadalmi felelősségvállalási programjának 2012 óta szerves részét képezi az országos hatáskörű Abroncsadományozási Program. A hazánkban egyedülálló kezdeményezés keretében az abroncsgyártó olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek tevékenységükkel a társadalom számára fontos, sokszor életmentő feladatokat látnak el. Legutóbb 2019-ben, a pályázati időszak lezárultával a Hankook több, mint 2300 db abroncsot juttatott el összesen 237 regionális és három országos szervezet számára.
Sajtóközlemény letöltése

Soron kívül küldte a segítséget a mentősöknek a Hankook

2020. március 26.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

A koronavírus terjedése mindannyiunk számára embert próbáló következményekkel jár. A legfontosabb és legnehezebb feladat most azokra hárul, akik az egészségügyben dolgoznak. A rendkívüli helyzetben a Hankook is késedelem nélkül intézkedett, amikor a Közép-Dunántúli Regionális Mentőszervezet a vállalathoz fordult segítségért, és soron kívül 121 darab nyári abroncsot adományozott a mentősöknek.

Rácalmás, 2020. március 26. – A koronavírus járvány miatt kialakult veszélyhelyzet komoly terhet ró a társadalom egészére. Miközben mindannyian minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy alkalmazkodjunk a rendkívüli körülményekhez, az egészségügyi dolgozók azok, akikre minden korábbinál nagyobb felelősség hárul. Magától értetődő volt tehát, hogy amikor a Közép-Dunántúli Regionális Mentőszervezet jelezte, hogy a zavartalan és biztonságos munkavégzéshez új nyári gumiabroncsokra van szükségük, a Hankook Tire Magyarország Kft. haladéktalanul eleget tett a kérésnek. A mentősök 2020. március 25-én vették át a 121 darab felajánlott abroncsot.

A Hankook sokszínű társadalmi felelősségvállalási programjának 2012 óta szerves részét képezi az országos hatáskörű Abroncsadományozási Program. A nagyszabású kezdeményezés keretében a vállalat korábban is kapcsolatba került a Mentőszolgálattal: évek óta rendszeresen adományoz abroncsokat számukra, hogy ezzel segítse a mentősök pótolhatatlan munkáját. A most átadott abroncsokat elsősorban a szervezet rohammentőire szerelik majd fel.
Sajtóközlemény letöltése

Már Hankook abroncsokon segítenek a mindennapok hősei

2019. december 17.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

Rácalmás, 2019. december 17.
Gyermekmentő szolgálatok, tűzoltó egyesületek, mozgáskorlátozottakat segítő alapítványok is szép számmal szerepelnek azok között a szervezetek között, melyek járműveire a Hankook egyedülálló Abroncsadományozási Programja keretében idén is vadonatúj prémium abroncsok kerülhettek. Az ország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezésének eredményeként 2019-ben a vállalat több, mint 2300 gumiabroncsot adott át, ezzel támogatva több száz civil szervezet mindennapi munkáját. Az idei évben 8. alkalommal meghirdetett országos akció lezárásaként a Hankook három kisorsolt szervezet számára házhoz szállította és fel is szerelte az új garnitúrákat.

2019-ben immár nyolcadik alkalommal hirdette meg nagyszabású Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. A hazánkban egyedülálló kezdeményezés keretében az abroncsgyártó olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek tevékenységükkel a társadalom számára fontos, sokszor életmentő feladatokat látnak el. A pályázati időszak lezárultával a Hankook több, mint 2300 db abroncsot juttatott el összesen 237 regionális és három országos szervezet számára.

A nyár elején meghirdetett felhívásra idén is több száz pályázat érkezett. A regionális szervezetek 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatták be igényüket. A vállalat kiemelt célkitűzése a felelős mobilitás és a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtése, ezért az elmúlt évek gyakorlatát követve idén is lehetővé tette, hogy a korábbi évek nyertesei újabb pályázatot nyújtsanak be.

Mint minden évben, az idei támogatottak között is számos nagycsaládosokat segítő, betegeket gondozó, tűzoltó, mentő és polgárőr egyesület található. Természetesen a kiemelt fontosságú feladatokat ellátó intézmények – így az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Vöröskereszt és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága – is szerepelnek a nyertesek hosszú listáján. A vállalat emellett idén - rendhagyó módon - három szervezetet sorsolt ki, melyeknek egy személyes látogatás alkalmával nem csupán házhoz szállították, de fel is szerelték helyben az új gumikat. A sorsolás nyertesei – a budapesti székhelyű Értelmi Fogyatékosok Fejlődését Szolgáló Magyar Down Alapítvány, a szintén fővárosi Civitan Club Budapest-Help Egyesület és a balassagyarmati Cserhát Különleges Mentőcsoport – örömmel fogadták a felajánlást, és járműveikre még a komoly fagyok beállta előtt felkerültek a kiváló minőségű és biztonságos abroncsok.

A Hankook felelős magyarországi vállalatként és gumiabroncsgyártóként egyaránt fontos feladatának tekinti, hogy részt vállaljon a segítő közösségek fejlesztésében és munkájuk támogatásában. A társadalmi felelősségvállalás jegyében indult 2012-ben az Abroncsadományozási Program is, mely a regionális nonprofit szervezetek mellett országos hatáskörű intézmények számára azonos feltételek mellett kínál pályázati lehetőséget.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is támogathattuk a civil szervezetek munkáját, hiszen ők azok, akik sokszor igen nehéz körülmények között mindannyiunk számára nélkülözhetetlen feladatokat látnak el. Valamennyi támogatott szervezet közös vonása, hogy munkájuk elengedhetetlen része a mobilitás, ezért a jó szándék mellett felelősségünknek érezzük, hogy termékeinkkel hozzájáruljunk a biztonságos közlekedésükhöz” - mondta az országos akció kapcsán Juhos Attila, a Hankook Tire Budapest Kft. értékesítési igazgatója.
Sajtóközlemény letöltése

A mindennapok hőseit támogatja ismét a Hankook
Indul az abroncsadományozási program.

2019. június 24.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

Rácalmás, 2019. június 24.
Idén már nyolcadik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Az egész országra kiterjedő kezdeményezéssel a vállalat a társadalom számára meghatározó szerepet betöltő közhasznú szervezetek munkájához kíván segítséget nyújtani. Pályázni ezúttal is a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2019. június 24. – augusztus 23. között.

2019-ben ismét meghirdeti Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Ennek keretében a vállalat olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek sokszor szinte láthatatlan, ám a közösség számára annál fontosabb munkát végeznek.

A Hankook Tire 2012-ben életre hívott Abroncsadományozási Programja Magyarország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezése. Az elmúlt hét évben a cég több mint 15 000 abronccsal támogatta a civil szektor legkülönfélébb feladatait ellátó szereplőit. A támogatott szervezetek között szép számmal szerepelnek nagycsaládosokat segítő, betegeket gondozó, diákok tanulmányait ösztönző és polgárőr egyesületek, de az Országos Mentőszolgálatot, a Magyar Vöröskeresztet és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságát is köztük találjuk.

A szervezetek ezúttal is 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő közhasznú alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, akiknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy a rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre. A pályázatokat június 24-től augusztus 23-ig a www.hankookadomany.hu weboldalon lehet benyújtani.

A pályázatok elbírálására és a nyertesek kihirdetésére 2019. szeptemberében kerül sor. A vállalat a korábbi évek sikeres pályázóit is újabb igények benyújtására biztatja.

„Magyarország szerencsére bővelkedik olyan civil szervezetekben, amelyek rendkívüli küldetéstudat mellett fáradhatatlanul tevékenykednek egy jobb világért. Felelős vállalatként kötelességünknek érezzük, hogy részt vállaljunk ezeknek a szervezeteknek az életében, hiszen tudjuk, hogy sokszor csak nagy nehézségek árán képesek ellátni a feladataikat. Az abroncsadományozási pályázatunk nem csupán szervesen illeszkedik a Hankook Értékteremtő Program további elemeihez, de hisszük, hogy termékeinkkel a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtéséhez is hozzájárulunk” - fogalmazott Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója

Az abroncsgyártó mindig nagy hangsúlyt fektetett a társadalmi felelősségvállalásra. Az elmúlt évek során a Hankook egy szilárd alapokon nyugvó, sokszínű programot állított össze, mely felöleli a helyi kezdeményezéseket, a felelős mobilitás jegyében zajló és az egészséges életmódra ösztönző aktivitásokat, az abroncsadományozással és oktatási intézmények támogatását egyaránt. A Hankook Értékteremtő Program részletes áttekintése és az aktuális felhívások a www.hankook-csr.hu oldalon találhatóak.
Sajtóközlemény letöltése

Újra több száz civil szervezet gurulhat biztonságosan a Hankookkal

2019. január 8.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

Több mint 2800 gumiabroncsot adott át és így összesen 332 szervezetet támogatott a Hankook Tire Magyarország az immáron hetedszer meghirdetett Abroncsadományozási Programjában. Az ország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezésében idén az Országos Mentőszolgálat, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága és a Magyar Vöröskereszt mellett 329 olyan kisebb nonprofit civil szervezet kapott abroncsokat, amelyek elsősorban lokálisan végzik a társadalom számára fontos tevékenységüket.

Rácalmás, 2019. január 8. A Hankook Tire Magyarország Kft. az elmúlt hét év során több mint 15 000 abronccsal támogatta a civil szektor kisebb és nagyobb szereplőit, amelyek a közösség számára hiánypótló munkát végeznek. Egy abroncs átlagos futásteljesítménye 60 000 kilométer, azaz a támogatott szervezetek az idén adományozott abroncsokkal mintegy 42 millió kilométert tehetnek meg. Vagyis, ha a magyar úthálózat hosszával számolunk (ami több mint 200 000 kilométer), akkor több mint kétszázszor utazhatják körbe az országot.

Az abroncsgyártó Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata, így több mint egy évtizedes magyarországi jelenléte során mindig nagy hangsúlyt fektetett a társadalmi felelősségvállalásra. A Hankook kiemelt helyi kezdeményezésekkel, a felelős mobilitás jegyében zajló és az egészséges életmódra ösztönző aktivitásokkal, abroncsadományozással és oktatási intézmények támogatásával tesz a helyi és regionális közösségekért, illetve nonprofit szervezetekért. A programok részletes áttekintése a www.hankook-csr.hu oldalon található.

„Szerencsére számos jótékony munkát végző civil szervezet működik Magyarországon, amelyeknek a mobilitás lételemük, hiszen gyakran olyan közösségekhez kell eljutniuk, akik nehezebb körülmények között élnek. Felelős magyarországi vállalatként és gumiabroncsgyártóként is kötelességünknek érezzük, hogy termékeinkkel hozzájáruljunk a biztonságos közlekedésükhöz” - fogalmazott Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója
Sajtóközlemény letöltése

Közhasznú alapítványok pályázhatnak Hankook abroncsokra

2019. június 24.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

Immár hetedik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. A 2012-ben indított kezdeményezés keretében a vállalat már több, mint 273 millió forint értékben támogatta a társadalom számára meghatározó szerepet betöltő közhasznú szervezeteket. Pályázni ezúttal is a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2019. június 24. - július 20. között.

Rácalmás, 2019. június 24. - Ismét meghirdeti egyedülálló Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Ennek keretében a vállalat olyan közhasznú alapítványoknak, kisebb egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnak támogatáshoz.

Jelentkezni április 25-től van lehetőség a www.hankookadomany.hu weboldalon. A szervezetek ezúttal is 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket július 20-ig. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő közhasznú alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, akiknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre.

A Hankook Tire Abroncsadományozási Programja Magyarország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezése. Az elmúlt hat évben a cég több mint 13 000 abronccsal, 273 millió forint értékben támogatta a civil szektor 1229 kisebb és nagyobb egyesületét. A vállalat ezúttal is bíztatja a szervezeteket a pályázásra.

Az abroncsgyártó Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata, így több mint egy évtizedes magyarországi jelenléte során mindig nagy hangsúlyt fektetett a társadalmi felelősségvállalásra. A Hankook kiemelt helyi kezdeményezésekkel, a felelős mobilitás jegyében zajló és az egészséges életmódra ösztönző aktivitásokkal, abroncsadományozással és oktatási intézmények támogatásával tesz a helyi és regionális közösségekért, illetve nonprofit szervezetekért. A programok részletes áttekintése a www.hankook-csr.hu oldalon található.

Sajtóközlemény letöltése

Hat év alatt közel kétszázmillió kilométer megtett út Hankook gumikon

2017. november 02.

Forrás: www.hankooktire-press.com

Hatodik éve fut a Hankook Tire Magyarország Abroncsadományozási Programja, amelyet több mint 13 000 átadott gumiabroncs, megközelítőleg 195 990 000 km megtett út és 1 229 támogatott szervezet fémjelez. A kedvezményezettek közül idén már 380-ra nőtt a kisebb nonprofit szervezetek száma, akik elsősorban megyei, azaz lokális szinten végzik a társadalom számára fontos tevékenységüket.

Rácalmás, 2017. november 2. - A Hankook Tire Magyarország Kft. az elmúlt hat évben több mint 13 000 abronccsal, 273 millió forint értékben támogatta a civil szektor 1 229 kisebb és nagyobb szereplőjét, akik a közösség számára hiánypótló munkát végeznek. Egy abroncs átlagos futásteljesítménye 60 000 kilométer, azaz a támogatott szervezetek a hat év alatt adományozott abroncsokkal, összesen 195 990 000 kilométert tehetnek meg. Ha a magyar úthálózat hosszával számolunk, ami több mint 200 000 kilométer, akkor nagyjából 980 alkalommal utazhatják körbe az országot.

Az országban egyedülálló kezdeményezést 2012-ben indította a vállalat azzal a céllal, hogy olyan országos hatáskörű és kisebb nonprofit szervezeteket támogasson, amelyek tevékenységükkel a társadalom számára fontos szolgálatot végeznek, sokszor korlátozott anyagi körülmények között. Az évek során dinamikusan nőtt a pályázó nonprofit szervezetek száma, így az idei évben már 380 kedvezményezettnek adományozott a vállalat gumiabroncsot. Ezenkívül idén is a támogatott szervezetek között volt az Országos Mentőszolgálat, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Vöröskereszt is. Ezzel a Hankook Abroncsadományozási Programja szinte az egész országot lefedi, hiszen valamennyi megyében támogat olyan kisebb és nagyobb szervezeteket, akik sokszor szinte láthatatlanul végzik áldozatos munkájukat.

„Pozitív dolognak tartom azt, hogy a Hankook többedszerre is kiírta ezt a pályázatot, amely programhoz kapcsolódóan a katasztrófavédelem idén is részesülhetett támogatásban gumiabroncsok formájában. Veszélyes helyzetekben rendkívül fontos, hogy kollégáink felkészülten, a lehető legjobb felszereléssel és eszközökkel induljanak útjukra, ezért nagyra értékeljük ezt az adományt.” - emelte ki Berecz György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központjának vezetője.

„Az Országos Mentőszolgálat mentőegységei több mint egymillió embernek nyújtanak segítséget évente, miközben a mentőautók közel 40 millió km-t tesznek meg Magyarország útjain. A mentőknél a gyorsaság és a biztonság valóbban emberéleteket menthet, ezért van óriási jelentősége a jó minőségű abroncsoknak. A Hankook adománya révén idén 50 mentőautónk kap évszaknak megfelelő, kiváló minőségű abroncsokat, az így megtakarított összeget pedig más életmentő műszerek beszerzésére fordíthatjuk.” - emelte ki Dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat Főigazgatója.

2017 őszén a Hankook Tire Magyarország Kft. 2758 db abroncsot adott át a kedvezményezetteknek összesen 62 510 000 forint értékben, amiből több mint 2 000 darab abroncsot a pályázatot elnyerő, kisebb nonprofit szervezetek vehettek át. Az ünnepélyes záróesemény az écsi Rába-ringen zajlott, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság terepgyakorlata közben. A program során a vendégek vadonatúj Hankook gumikon próbálhatták ki a szolgálati autókat, továbbá részt vehettek a Rába tűzoltó kocsik tesztelésén és egy vezetéstechnikai tréningen is.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a hat éve indított Abroncsadományozási Programunk alatt már annyi szervezetet támogattunk, hogy gyakorlatilag alig találni Magyarországon olyan - a kiírásnak megfelelő - szervezetet, aki ne részesült volna abroncsadományban. Ez is azt bizonyítja, hogy sikeres a programunk és igény van az általunk nyújtott támogatásra. Biztosak vagyunk abban, hogy jó helyre kerül az adományunk, olyan szervezetekhez, akik nélkülözhetetlen munkát végeznek, így közvetett módon, az abroncsainkon keresztül még több emberhez jut el a segítség.” - mondta el Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Sajtóközlemény letöltése

Még egy hónapig lehet jelentkezni a Hankook Abroncsadományozási Programjára

2017. június 21.

Forrás: www.hankooktire-press.com

Július 21-ig, vagyis még egy hónapig lehet jelentkezni a Hankook Tire Abroncsadományozási Programjára. Az idén hatodik alkalommal elindított program keretében a vállalat eddig több mint tízezer gumiabroncsot osztott ki csaknem 210 millió forint értékben, olyan közhasznú szervezeteknek, amelyek a társadalom számára jelentős szolgálatot végeznek. Pályázni idén is a www.hankookadomany.hu oldalon lehet.

Rácalmás, 2017. június 21. - A Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programjának keretében olyan közhasznú alapítványoknak és kisebb egyesületeknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnának támogatáshoz. A 2012-ben útjára indított kezdeményezésben a nagyobb országos szervezetek mellett 2013 óta vehetnek részt kisebb non-profit szervezetek is, amelyek száma évről évre növekszik. 2017-ben ismét több száz kisebb közhasznú szervezet számíthat abroncsadományra.

Pályázni idén is a www.hankookadomany.hu weboldalon lehet, ahol a jelentkező szervezetek legfeljebb 12 darab, azaz három garnitúra Hankook gumiabroncsra adhatják le igényüket. A pályázati feltételekről bővebben szintén az oldalon olvashatnak. A Hankook 2017. augusztus 18-ig minden pályázót a jelentkezés benyújtásakor megadott e-mail címen értesít pályázatának elbírálásáról, a nyertesek listáját pedig a program weboldalán is közzéteszi. A kiválasztott szervezetek ezt követően a gumiabroncsokat a Társaság rácalmási székhelyén vehetik át, előre egyeztetett időpontban. A Hankook igyekszik a megítélt abroncsokat legkésőbb 2017. szeptember 28-ig átadni a kedvezményezettek számára.

Sajtóközlemény letöltése

Ismét lehet pályázni, folytatódik a Hankook Abroncsadományozási Programja!

2017. április 25.

Forrás: www.hankooktire-press.com

Idén hatodik alkalommal rajtol el a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programja. A 2012-ben indított kezdeményezés keretében a vállalat eddig több mint tízezer gumiabroncsot osztott ki csaknem 210 millió forint értékben, olyan közhasznú szervezeteknek, amelyek a társadalom számára jelentős szolgálatot végeznek. Pályázni idén is a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2017. április 25. - július 21. között.

Rácalmás, 2017. április 25. - A Hankook 2017-ben is folytatja nagyszabású, Magyarországon egyedülálló Abroncsadományozási Programját. Ennek keretében a cég olyan közhasznú alapítványoknak és kisebb egyesületeknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnának támogatáshoz. A 2012-ben útjára indított kezdeményezésben a nagyobb országos szervezetek mellett 2013 óta vehetnek részt kisebb non-profit szervezetek is, amelyek száma évről évre növekszik. Idén ismét több száz kisebb közhasznú szervezet számíthat abroncsadományra.

Az április 25-én újraindult www.hankookadomany.hu weboldalon a jelentkező szervezetek idén is legfeljebb 12 darab, azaz három garnitúra Hankook gumiabroncsra adhatják le igényüket július 21-ig. Azok a szervezetek számíthatnak pályázatuk pozitív elbírálására, akik környezet-, természet- vagy tájvédelemmel, fenntartható fejlődéssel foglalkoznak, vagy ezekhez kapcsolódó oktató tevékenységet folytatnak, illetve gyermekek idegen nyelvű oktatása, vagy biztonságos közlekedésre való nevelése a fő tevékenységük. Ezenkívül továbbra is várják azon szervezetek jelentkezését, akiknek a rászorulók támogatása, gyermek-, és koraszülött mentés, szállítás vagy pedig önkéntes rend- és katasztrófavédelmi tevékenység tartozik a fő tevékenységi körébe. A pályázókkal szemben idén is elvárás a közhasznú alapítványi, közalapítványi vagy egyesületi működési forma, illetve a minimálisan öt éves igazolható működés.

A Hankook 2017. augusztus 18-ig minden pályázót a jelentkezés benyújtásakor megadott e-mail címen értesít pályázatának elbírálásáról, a nyertesek listáját pedig a program weboldalán is közzéteszi.

A Hankook Tire Abroncsadományozási Programja Magyarország legnagyobb ilyen jellegű, évről-évre egyre sikeresebb akciója. A 2012-ben útjára indított program során a tavalyi évvel bezárólag több mint tízezer gumiabroncsot osztottak ki megközelítőleg 210 millió forint értékben, 846 kisebb és nagyobb hazai szervezetnek, ami jól bizonyítja a kezdeményezés sikerét. A vállalat továbbra is bíztatja a szervezeteket a pályázásra.

Sajtóközlemény letöltése

Ötödik éve száguld padlógázzal a Hankook Abroncsadományozási Programja

2016. december 13.

Forrás: www.hankooktire-press.com

Több mint 10 ezer átadott gumiabroncs, megközelítőleg 128.500.000 megtett kilométer, 846 érintett nonprofit szervezet, 93.030 négyzetkilométeren 3155 település és 9.893.899 érintett személy, vagyis Magyarország teljes területe és lakossága. Ezek a számok írják le legpontosabban a Hankook Tire Magyarország öt éve elindított abroncsadományozási programját. Rideg, objektív adatok, amelyek mögött hétköznapi hősök, embertelen erőfeszítések és segítségre váró sorsok vannak.

Rácalmás, 2016. november 8. - Az elmúlt öt esztendőben az abroncsgyártó óriás rácalmási egysége, a Hankook Tire Magyarország több mint 10.300 abronccsal, 210.000.000 forint értékben támogatta a hazai nonprofit szektor 846 kisebb és nagyobb szervezetét. Ha ezeket az abroncsokat mind egymásra raknánk, több mint 5 km magas tornyot építhetnénk, amely ötször magasabb lenne, mint a Dubaiban található Burdzs Kalifa, a világ legmagasabb felhőkarcolója (828 m). A támogatott szervezetek összesen több mint 120.000.000 km-t tettek meg, ami nagyjából 3.200 Föld körüli utat jelent.
A 2012-ben indított, Magyarországon egyedülálló kezdeményezés célja, hogy olyan közhasznú szervezeteket és kisebb alapítványokat támogasson a Hankook, amelyek tevékenységükkel a társadalom számára fontos szolgálatot végeznek, akik sokszor rendkívül korlátozott anyagi lehetőségek mellett, nagyon gyakran láthatatlanul végzik áldozatos munkájukat.

2016 őszén a Hankook Magyarország Kft. 3010 db abroncsot, 65 millió forint értékben adott át a kedvezményezetteknek, ebből több mint 2000 darab abroncsot a pályázó kisebb nonprofit szervezetek vehettek át, köztük többen már nem az első alkalommal.
Az Országos Mentőszolgálat és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság idén harmadik, a Magyar Vöröskereszt pedig második alkalommal kapott abroncstámogatást.

„Büszkék vagyunk arra, hogy öt évvel ezelőtt európai szinten egyedülálló kezdeményezést indítottunk a Hankook Abroncsadományozási Programmal, amelyben közvetetten a teljes lakosságot érintő támogatást biztosítunk. Mi sem bizonyítja a program sikerességét jobban, mint hogy évről-évre egyre több non profit szervezet pályázik a lehetőségre, így széles körben támogathatjuk a magyar civil szervezetek mindennapi áldozatos munkáját. Továbbra is csak buzdítani tudom őket, hogy jelentkezzenek, pályázzanak és kitartást kívánok munkájukhoz!” - mondta el Lee Sang IL, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

„A Magyar Vöröskereszt munkatársai évente több tízezer kilométert tesznek meg gépjárművel. Legyen szó véradásszervezésről, szociális munkáról vagy a katasztrófa-válaszadásról, elengedhetetlen az autók használata. Utcai szociális szolgálatunk a krízis időszakban csúcsra jár és karácsony közeledtével is egyre több családhoz kell eljuttatni a beérkezett adományokat. A mindennapos használat miatt kiemelten fontos, hogy megfelelő gumik legyenek az autóinkon, ezzel is biztosítva kollégáink biztonságos utazását. Köszönettel tartozunk a Hankook Tire Magyarország Kft-nek a hasznos adományért.” - mondta el Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója.

„Egyesületünk eltűnt személyek mentőkutyával történő felkutatásával, és speciális mentési szakértelmet igénylő feladatok ellátásával foglalkozik. A mentésekhez használt gépjárművek évente több tízezer kilométert tesznek meg, ezért fontos, hogy a járművek mindig jól felszereltek és biztonságosak legyenek.” - nyilatkozta Pappné Altsach Andrea, a Cserhát. Mentőkutya Közhasznú Egyesület elnökhelyettese.

A tervek szerint 2017 késő tavaszán újra indul a Hankook Abroncsadományozási Programja, a kisebb nonprofit szervezeteknek már márciustól érdemes figyelni a www.hankookadomany.hu weboldalt.

Videó melléklet itt elérhető: https://youtu.be/YHTIG70mpSI

Sajtóközlemény letöltése

Még egy hónapig lehet jelentkezni a Hankook Abroncsadományozási Programjára

2016. július 14.

Forrás: www.hankooktire-press.com

A Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programjának keretében olyan közhasznú alapítványoknak és kisebb egyesületeknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnának támogatáshoz. A 2012-ben útjára indított kezdeményezésben a nagyobb országos szervezetek mellett 2013 óta vehetnek részt kisebb non-profit szervezetek is, amelyek száma évről évre növekszik. 2016-ban ismét több száz kisebb közhasznú szervezet számíthat abroncsadományra.

Pályázni idén is a www.hankookadomany.hu weboldalon lehet, ahol a jelentkező szervezetek legfeljebb 12 darab, azaz három garnitúra Hankook gumiabroncsra adhatják le igényüket. A pályázati feltételekről bővebben szintén az oldalon olvashatnak. A Hankook 2016. szeptember 9-ig minden pályázót a jelentkezés benyújtásakor megadott e-mail címen értesít pályázatának elbírálásáról. A nyertesek listáját a program weboldalán is közzéteszik. A kiválasztott szervezetek ezt követően 2016 őszén, a Hankook Tire rácalmási gyárában vehetik majd át az abroncsokat előre egyeztetett időpontban, legkésőbb 2016. október 28-ig...

Sajtóközlemény letöltése

Újra indul a Hankook Abroncsadományozási Programja

2016. május 17.

Forrás: www.hankooktire-press.com

Idén ötödik évét kezdi meg a Hankook Tire Abroncsadományozási Programja. A 2012-ben indított, Magyarországon egyedülálló kezdeményezés keretében a vállalat eddig mintegy 7000 gumiabroncsot osztott ki csaknem 150 millió forint értékben, olyan közhasznú szervezeteknek, amelyek a társadalom számára kulcsfontosságú szolgálatot végeznek. Pályázni 2016. május 17. - augusztus 12. között idén is a www.hankookadomany.hu oldalon lehet.

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2016-ban is folytatja nagyszabású Abroncsadományozási Programját. Ennek keretében a cég olyan közhasznú alapítványoknak és kisebb egyesületeknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnának támogatáshoz. A 2012-ben útjára indított kezdeményezésben a nagyobb országos szervezetek mellett 2013 óta vehetnek részt kisebb non-profit szervezetek is, amelyek száma évről évre növekszik. 2016-ban ismét több száz kisebb közhasznú szervezet számíthat abroncsadományra.

A május 17-én újraindult www.hankookadomany.hu weboldalon a jelentkező szervezetek idén is legfeljebb 12 darab, azaz három garnitúra Hankook gumiabroncsra adhatják le igényüket augusztus 12-ig. Azok a szervezetek számíthatnak pályázatuk pozitív elbírálására, akik környezet-, természet- vagy tájvédelemmel, fenntartható fejlődéssel foglalkoznak, vagy ezekhez kapcsolódó oktató tevékenységet folytatnak, illetve gyermekek idegen nyelvű oktatása, vagy biztonságos közlekedésre való nevelése a fő tevékenységük. Ezenkívül továbbra is várják azon szervezetek jelentkezését, akiknek a rászorulók támogatása, gyermek-, és koraszülött mentés, szállítás vagy pedig önkéntes rend- és katasztrófavédelmi tevékenység tartozik a fő tevékenységi körébe. A pályázókkal szemben idén is elvárás a közhasznú alapítványi, közalapítványi vagy egyesületi működési forma, illetve a minimálisan öt éves igazolható működés.

A Hankook 2016. szeptember 9-ig minden pályázót a jelentkezés benyújtásakor megadott e-mail címen értesít pályázatának elbírálásáról. A nyertesek listáját a program weboldalán is közzéteszik. A kiválasztott szervezetek ezt követően 2016 őszén, a Hankook Tire rácalmási gyárában vehetik majd át az abroncsokat előre egyeztetett időpontban, legkésőbb 2016. október 28-ig.

A Hankook Tire Abroncsadományozási Programja Magyarország eddigi legnagyobb ilyen jellegű, évről-évre egyre sikeresebb akciója. A 2012-ben útjára indított program során a tavalyi évvel bezárólag összesen közel 7000 gumiabroncsot osztottak ki megközelítőleg 150 millió forint értékben, ami jól bizonyítja a kezdeményezés sikerét. 2012-ben az adományozott abroncsok értéke 25 millió forint volt, 2013-ban ez az összeg már több mint 30 millió, 2014-ben, illetve tavaly pedig majdnem 50-50 millió forintra rúgott...

Sajtóközlemény letöltése

Határ a csillagos ég - Megközelítőleg 150 millió forint értékű abroncsadomány a Hankook Tire-től

2015. november 03.

Forrás: www.hankooktire-press.com

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2015. november 3-án tartotta idei adomány-átadó ünnepségét a zsámbéki Driving Camp Közlekedésbiztonsági és Vezetéstechnikai Központban. Az immár negyedik éve futó program keretében idén több mint 2000 abroncs talált gazdára, a kedvezményezettek a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, az Országos Mentőszolgálat fejér megyei állomásai és megközelítőleg 300 kisebb közhasznú szervezet volt. A Hankook Tire a biztonságos közlekedés iránti elkötelezettség jeleként idén is speciális téli vezetéstechnikai tréninget ajánlott fel 40 kisebb non-profit szervezet azon járművei és gépkocsivezetői részére, akik szolgálatukat részben az utakon teljesítik. A Hankook Tire Abroncsadományozási Programja Magyarország eddigi legnagyobb ilyen jellegű akciója. A 2012-ben útjára indított kezdeményezés során mostanáig közel 7000 gumiabroncsot osztottak ki, megközelítőleg 150 millió forint értékben.

Sajtóközlemény letöltése

Hankook Abroncsadományozási Program: előtérben a kis közhasznú szervezetek

2015. május 07.

Forrás: www.hankooktire-press.com

Idén is folytatódik a Hankook Tire Abroncsadományozási Programja, amely Magyarország legnagyobb ilyen jellegű akciójává nőtte ki magát az elmúlt három évben. A 2012-ben útjára indított kezdeményezés keretében összesen eddig több mint 4600 gumiabroncsot osztott ki a vállalat, megközelítőleg 100 millió forint értékben, olyan közhasznú szervezeteknek, amelyek munkájukkal a társadalom számára fontos szolgálatot végeznek. A 2015-ös Abroncsadományozási Program keretében a Hankook ismét olyan kisebb nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek méretükből fakadóan egyébként ritkán, vagy csak nagy erőfeszítések árán jutnának támogatáshoz. Ezért idén a korábbi évekhez képest sokkal nagyobb számban pályázhatnak kis non-profit szervezetek, amelyek közül most háromszáznál is több részesülhet majd abroncsadományban. A pályázathoz kapcsolódó minden információ a www.hankookadomany.hu oldalon elérhető 2015. május 1-jétől, illetve a szükséges benyújtandó dokumentumokat is ezen a felületen lehet feltölteni 2015. július 15-ig.

Sajtóközlemény letöltése

50 milliós abroncsadomány a Hankooktól

2014. október 30.

Forrás: www.hankooktire-press.com

Nagyszabású ünnepség keretében zárta le a Hankook Tire Magyarország Kft. a 2014-es országos Abroncsadományozási Programját a zsámbéki Driving Camp Közlekedésbiztonsági és Vezetéstechnikai Központban október 30-án. Az immár harmadik éve futó kezdeményezés keretében a vállalat idén 171 közhasznú szervezet, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság számára nyújtott jelentős támogatást gumiabroncsok formájában. Az adomány összértéke megközelítőleg 50 millió forint. A Hankook Tire biztonságos közlekedés iránti elkötelezettségét példázza, hogy a program idén a gépkocsivezetők számára összeállított speciális téli vezetéstechnikai tréninggel is kiegészült. A katasztrófavédelem és a kisebb non-profit szervezetek 20-20 gépkocsivezetője vehetett részt az elméleti és gyakorlati képzésen.

Sajtóközlemény letöltése

Tovább gurul a Hankook Tire Abroncsadományozási Programja

2014. március 31.

Forrás: www.hankooktire-press.com

A „Hankook Értékteremtő Program” keretében futó abroncsadományozási kezdeményezés immáron harmadik éve bizonyít. A program keretében a vállalat 2012-ben és 2013-ban megközelítőleg 50 millió forint értékben, több mint 2600 abroncsot adományozott olyan közhasznú szervezeteknek, amelyek munkájukkal a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek.

Sajtóközlemény letöltése

Mintegy 25 millió forint értékű Hankook abroncsadomány nonprofit szervezeteknek

2013. november 5.

Forrás: www.hankooktire-press.com

A Hankook Tire Magyarország egyedülálló Abroncsadományozási Programja 2013-ban is folytatódott: idén a vállalat olyan kisebb szervezetek támogatására fókuszált, amelyek méretükből fakadóan más módon nagyon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnak támogatáshoz.

Sajtóközlemény letöltése

Egyedülálló abroncsadományozási program a Hankook Tire Magyarországtól

2013. augusztus 22.

Forrás: www.hankooktire-press.com

Egyedülálló abroncsadományozási programot indít a Hankook Tire Magyarország annak érdekében, hogy olyan kisebb szervezetek számára tudjon segítséget nyújtani, amelyek méretükből fakadóan más módon nagyon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz.

Sajtóközlemény letöltése

A Hankook Tire nagyszabású Abroncsadományozási Programot indít magyarországi CSR stratégiájának erősítésére

2012. november 9.

Forrás: www.hankooktire-press.com

Rácalmás, 2012. november 9 - A Hankook Tire Magyarország Kft. elindítja Abroncsadományozási Programját, amely a vállalat átfogó CSR stratégiájának, a „Hankook Értékteremtő Programnak” újabb mérföldköve. A nagyszabású Abroncsadományozási Program keretében a Hankook több mint 1300 téli gumiabroncsot adományoz három szervezetnek - az Országos Mentőszolgálatnak, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak, és a Magyar Vöröskeresztnek. Az adomány értéke több mint 20 millió forint, így ez minden idők legnagyobb abroncsadománya Magyarországon...

Sajtóközlemény letöltése